top of page

Nytt flyselskap lansert i Thailand

Flyselskapet sier de håper å lansere flyvninger mellom Thailand og Europa samt tjenester mellom populære asiatiske destinasjoner.

Really Cool Airlines er det siste tilskuddet til den thailanske flybransjen, mannen bak det nye selskapet er eks-Nok Air-sjef Patee Sarasin.


Patee Sarasin, administrerende direktør i Really Cool Airlines, sa: "Vi er begeistret over å introdusere Really Cool Airlines og ser frem til å gi reisende en eksepsjonell flyopplevelse. Vårt team av eksperter har jobbet utrettelig for å skape en ny standard for luftfartsindustrien, og vi er glade for å avsløre i løpet av de kommende månedene hva vi har i vente."

Mens flyselskapets ruter og flåteplan vil bli avslørt senere på året, viser bilder lagt ut av Really Cool Airlines på sosiale medier en Airbus A350-900 i blå og hvit farge.


Flyselskapets slagord er «We Fly the Future», og det vil være midtveis mellom et fullservice-selskap- og lavprisselskap, sa Sarasin.

Flypriser Thailand Norge

Under lanseringen av det nye selskapet deltok Bangkok-guvernør Chadchart Sittipunt, som ønsket det nye thailandske flyselskapet velkommen, og sa at flyselskapene har spilt en viktig rolle i utviklingen av smarte byer.


"Really Cool Airlines' forpliktelse til å tilby en unik flyopplevelse vil ikke bare forbedre reiseopplevelsen for passasjerer, men også bidra til veksten av Thailands turistindustri," sa Sittipunt.


Sittipunt la til: "Vi er spente på å se hva fremtiden bringer for Really Cool Airlines og ser frem til deres første flyvning."


Really Cool Airlines vil kunngjøre sine flyruter og priser innen utgangen av juni 2023 og starte sine flyvninger innen slutten av året.


Kilder: Really Cool Airlines I Straitstimes

Comments


bottom of page