top of page

Over og ut for Thai Airways i Norge og Sverige?

Det krise rammede Flyselskapet Thai Airways utsetter oppstart av mange ruter. En thailandsk stor avis skriver at flere ruter til Skandinavia kan vĂŠre i fare for nedleggelse.

IfĂžlge Bangkok Post planlegger Thai Airways Ă„ utsette gjenoppstarten av rutene til starten av august. Men det er enda ikke bekreftet og er stadig bare en plan sier flyselskapets styremedlem Pirapan Salirathavibhaga til Bangkok Post .


Pirapan sier til Bangkok Post at flyselskapet at de hÄper pÄ at de nÄvÊrende restriksjoner fra luftfartsmyndighetene i Thailand vil bli lÞftet.

Flere thailandske medier siterer kilder for Ă„ si at det er flyselskapets plan at de ikke vil gjenstarte operasjoner i stĂžrre omfang fĂžr i begynnelsen av august.


Samme kilde sier ogsÄ at Thai Airways ikke har noen planer om at starte opp igjen rutene fra Bangkok til fÞlgende destinasjoner: Oslo, Stockholm, Roma, Milano, Moskva, Wien, Sapporo, Fukuoka, Sendai, Katmandu og Colombo. Det er ikke klart om disse rutene skal legges ned permanent eller om det bare er snakk om en forsinket oppstart..


Hele saken leser du hos Final Call


bottom of page