top of page

Thailand Pass

Her finner du en utfyllende forklaring om Thailand Pass.

Hva er Thailand Pass?


Thailand Pass er et nytt nettbasert system designet for å gjøre dokumentasjonsprosessen mer effektiv enn det tidligere COE systemet.


Gjennom Thailand Pass vil alle de dokumentene som kreves bli samlet i det samme systemet.


Etter at en har fullført og fått godkjent registreringen, vil det ta 1-3 dager før en QR-kode blir sendt til deg.


QR-koden vil da være alt du behøver for å komme inn i landet, QR-koden vil også erstatte dagens TM.6 (ankomst- og avreisekortet) Samt T8 (helse skjemaet)


COE vil fremdeles være påkrevd for noen grupper, f. eks de som kommer inn via alternativ sykehuskarantene (AHQ), reisene over landegrenser (gående, bil, buss, tog) og reisende som kommer til Thailand på yachter og cruiseskip.


Hvem kan søke om Thailand Pass?

Thailand Pass kreves for alle reisende, enten det er thailamdske- eller utenlandske borgere så kreves det at en registrerer seg.


Fullvaksinerte fra lavrisikoland?

Fullvaksinerte må bo 1 natt på et ASQ- eller SHA+-hotell mens de venter på RT-PCR-testresultatet som ble tatt ved ankomst. Det karantenefrie programmet er kun tilgjengelig for lavrisikoland (46 land). En må ha oppholdt seg i ett av disse landene, i minst 21 dager før en reiser til Thailand.


Fullvaksinerte under Sandbox-programmet.

Fullvaksinerte fra land som ikke er på listen over lavrisikoland, kan fortsatt reise inn i Thailand under Sandbox-programmene. Men de må da tilbringe 7 netter på et godkjent SHA+-hotell før de får lov til å reise til andre deler av Thailand.


Ikke-vaksinert?

Ikke-vaksinerte eller delvis vaksinerte reisende kan fortsatt reise inn til Thailand. Men de må gjennomgå en obligatorisk karantene på 10 netter på et godkjent ASQ- eller AQ-karantenehotell før de kan reise til andre deler av Thailand.


For å få en QR-kode eller Thailand Pass ID, så må en:

  • Registrere seg på https://tp.consular.go.th

  • Skrive inn sine personlige opplysninger.

  • Laste opp de nødvendige dokumentene.

  • Når prosessen er godkjent, å vil en motta en e-post med en QR-kode eller Thailand Pass-ID som en vil kunne bruke når en kommer inn i Thailand.


Last så opp følgende dokumenter etter at registreringen er fullført:Hvor lang er behandlingstiden for Thailand Pass?

Behandlingstiden for Thailand Pass-søknaden er 3 til 5 dager, men behandlingstiden kan også påvirkes av pågangen hos den thailandske ambassaden i Oslo. Det anbefales å søke om Thailand pass i god tid før planlagt avreise.


Når en ankommer Thailand så må en laste ned Morchana appen Apple / Android. Men dette kan også gjøres hjemme, så du har alt klart ved ankomst.Kast ikke bort penger på visumbyråer og andre agenter, søk heller råd i denne gruppen som er full av folk med god kunnskap om de fleste visum.

Commentaires


bottom of page