top of page

Thai Airways forbedrer Underholdningssystemet ombord

Reisende ombord hos Thai Airways kan fra og med april 2023 glede seg over et forbedret Underholdningssystem ombord.
Thai Airways In-flight entertainment

Fra og med april 2023 vil Images In Motion tilby de reisende et bredt spekter av innhold ombord på Thai Airways (THAI) flåte.


Innholdskatalogen til IIM inneholder de nyeste Hollywood-utgivelsene, klassiske filmer, asiatiske filmer og timer med TV-programmer, samt et omfattende utvalg av lokal thailandsk og vestlig musikk.


"Etter å ha gjennomført en omfattende anbudsprosess, valgte vi Images In Motion på grunn av deres sterke tekniske tilstedeværelse og grundige forståelse av det asiatiske innholdsmarkedet," sier Kittiphong Sansomboon, administrerende direktør for kunde og markedsføring, Thai Airways International.

Flypris Thailand Norge

"Vi ble imponert over deres inngående kunnskap om innhold i det thailandske-medielandskapet så vel som regionene som THAI betjener. Videre ble innholdsplanen og prognosene deres nøye utvalgt og kurert for å tilpasse passasjerprofilen vår.


"Med dette partnerskapet vil vi i Thai Airways kunne forbedre våre In-Flight Entertainment-tjenester for å gi passasjerene våre den beste opplevelsen ombord."


Som en ledende content service provider (CSP) i underholdningsindustrien, er Images In Motion stolte av å betjene Thai Airways og dets passasjerer. Alt innhold vil bli spesielt kuratert for Thai Airways, med en personlig utvalgsprosess basert på forståelsen av THAIs passasjerprofiler.

"IIM er glad for å ønske Thai Airways velkommen inn i vår voksende kundebase, og vi ser frem til å betjene alle THAIs IFE-tilbud," sa Ong Yong Beng, administrerende direktør i Images In Motion.


"Vi er ekstremt glade og beæret over at Thai Airways har valgt oss som deres eksklusive CSP. Vårt ønske om å jobbe sammen og det gjensidige målet om å gjøre Thai Airways til topprangerte gir drivstoff til våre bestrebelser på å tilby det nyeste og beste innholdet for THAIs passasjerer.


"Vi ser frem til å bringe Thai Airways ombord det beste Inflight Entertainment-innholdet for alle passasjerene deres å nyte."


Ps: Det er fortsatt ingen nyheter om gjenoppstart av den svært populære å etterspurte Oslo ruten.Kilder: Thai Airways I IIM

Comments


bottom of page