top of page

Thai Airways gjenopptar Oslo-Ruten

I følge den Thailandske nettavisen khaosod Online så planlegger Thai Airways å gjenoppta Oslo-ruten mot slutten av året.

Thai Airways kunngjorde at de leier ytterligere tre fly og ansetter 600 flere ansatte i år som en del av restruktureringsplanene.


I tillegg vil Thai Airways gjenoppta direkteflyvninger fra Bangkok - Milano og Bangkok - Oslo innen slutten av dette året eller begynnelsen av neste år, og øke flyvningene fra Bangkok til Jeddah i Saudi-Arabia fra fire til syv flyvninger per uke. Dermed vil selskapet igjen fly til de tre skandinaviske hovedstedene.


Etter å ha kuttet kostnader, solgt aksjer og redusert gjelden, forventes det at Thai Airways vil øke sin omsetning i tredje kvartal i år. Presidenten for reorganiseringskomiteen til Thai Airways International Public Company, Piyasavat Amranand, sier at han forventer at selskapet vil være tilbake for fullt innen de neste to årene.

flypriser Thailand - Norge

Piyasavat sier at Thai Smile Airways, et datterselskap av Thai Airways, har en økning i passasjerer. Han sa at antall passasjerer er på omtrent 80 % av dagene før pandemien.


Presidenten sa at Thai Airways trenger mer personell, spesielt bakkepersonell, som svar på det økende antallet passasjerer. Han sier at de ville ansette 600 for å fylle de ledige stillingene hos bakkepersonell, frakavdelingen og catering avdelingene. Antall ansatte i bedriften økes til 15.000 neste år.

Visum Thailand

Piyasavat la til at Thai Airways har 61 aktive maskiner og vil leie ytterligere tre som forberedelse til Kinas gjenåpning. Han sier at Kina vil akseptere flyreiser fra Thailand neste måned, men for øyeblikket kun 15 ukentlige flighter.


Thai forventer også flere reisende fra India og europeiske land når høysesongen starter. Piyasavat tror at Thai Airways vil være tilbake for fullt og avslutte sin omorganiseringsplan i 2025.


Piyasawad sa at kreditormøtet først må vurdere den reviderte rehabiliteringsplanen den 1. september, men han sier at han er sikker på at kreditorene vil stemme for at rehabiliteringsplanen skal godkjennes.


Thaifeber kommer med flere detaljer når disse er klare.


KILDE: Khaosod I Airfleets

Comments


bottom of page