top of page

THAI: konkursretten vil godta flyselskapets rehabiliterings forslag

Den fungerende presidenten for Thai Airways International (THAI) sa at han er trygg pÄ at flyselskapets rehabiliteringsplan vil overgÄ domstolens behandling, og at de forbereder nÞdvendig informasjon Ä foreslÄ for konkursretten 17. august.
Foto: Wikimedia Commons

Denne informasjonen vil stÞtte rettens vurdering av to spÞrsmÄl:

Om THAI skal gjennomgÄ rehabilitering og om lÞsninger bÞr velges i trÄd med flyselskapets forslag.


Fungerende THAI-president Chansin Treenuchagorn la til at det ikke forventes at retten, skal vurdere hvor mye flyselskapet vil betale tilbake kreditorene og nÄ den 17. august.


Han la til at han var sikker pÄ at flyselskapets forslag vil bli akseptert av domstolen, og rehabiliterings planutvalget som er satt til Ä hÄndtere rehabiliteringen, vil bestÄ av dyktige personer.


THAI har sagt at 80 prosent av bÄde innenlandske og utenlandske kreditorer stÞttet THAIs rehabiliteringsplaner, mens de resterende 20 prosent som ikke godtok det, stort sett var obligasjonshavere.


En rapport fra THAI sa at flyselskapet hadde som mÄl Ä foreslÄ retningslinjer for forretningsadministrasjon for retten den 17. august, inkludert forbedringer i flÄten og flyruter, dens organisasjon og forretningsenhet, kommersielle strategier og evne til Ä generere inntekter og dens organisasjonsstruktur.


Rapporten sa ogsÄ at rehabiliterings planutvalget besto av seks medlemmer av THAIs styre og EY Corporate Advisory Services.




bottom of page