top of page

Norse Atlantic viderefører direkteruten mellom Oslo og Bangkok

Grunnet etterspørsel vil Norse Atlantic Airways fortsette å operere den populære ruten fra Oslo til Bangkok i den travle sommersesongen 2024.

Norse Atlantic Airways 787-9

I dag tidlig kunne vi i Thaifeber fortelle at Thai Airways gjenopptar den svært etterspurte Oslo-ruten fra 1. juli.


Men kun få timer etter at det ble kjent at Thai vender tilbake etter pandemien, så kom Norse Atlantic Airways med en pressemelding, at de vil videreføre sine direkteflyvninger fra Oslo til Bangkok i den kommende sommersesongen 2024. Etter den opprinnelige planen så hadde Norse kun satt opp ruteavganger frem til 13. april.


Etter en etterlengtet lansering vinteren 2023, har ruten som knytter to livlige byer, raskt blitt en favoritt blant reisende. Forlengelsen av ruten for sommersesongen, imøtekommer den økende etterspørselen etter rimelige direkteflyvninger til Thailand. Skriver Norse i pressemeldingen.


"Vi er glade for å utvide våre direkteflyvninger mellom Oslo og Bangkok i kommende sommersesong. Den positive responsen fra våre passasjerer bekrefter etterspørselen etter praktiske og direkte reisealternativer mellom disse to viktige destinasjonene," sa Bjørn Tore Larsen, konsernsjef og grunnlegger av Norse Atlantic Airways.Norse vil fly ruten to ganger i uken gjennom hele sommeren, med avganger hver onsdag og lørdag, Denne frekvensen fortsetter fram til 7. september. Så fortsetter vinterprogrammet med avganger fra 31. oktober.

Billettprisene starter fra NOK 3 869 én vei, inkludert alle avgifter og skatter, og er tilgjengelige for bestilling nå flynorse.com.


Norse Atlantic Airways opererer utelukkende med Boeing 787-9 Dreamliner-maskiner.


Priskrig?

Dette vil jo føre til et bedre reisetilbud for oss nordmenn, så vi får jo håpe at dette også vil gi oss noe lavere billettpriser på direkterutene mellom Oslo og Bangkok. Våre venner i Finalcall synes det vil være rart om SAS ikke reagerer på at Thai kommer tilbake, å at Norse viderefører sin rute. Som kjent så skal jo SAS forlate Star Alliance, så da blir jo SAS og Thai konkurrenter i hver sin allianse.Kilde: Norse Atlantic
annonsere Thaifeber

Comments


bottom of page