top of page

Thai Airways og Turkish Airlines styrker samarbeidet

Star Alliance medlemmene, Thai Airways og Turkish Airlines har signert en avtale, som har som mål å skape et konkurransefortrinn på de svært trafikkerte rutene mellom Asia og Europa.

Thai-Airways-Turkish-Airlines (CEO)

THAI Airways (TG) og Turkish Airlines (TK) har signert en joint venture-avtale (JV) som har som mål å styrke samarbeidet mellom de to flyselskapene og samtidig øke rutesamarbeidet i Asia og Europa på begge selskapenes nettverk.


"Samarbeidet vil gi et uovertruffen utvalg av destinasjoner i Europa og Asia for passasjerer fra THAI og Turkish Airlines," het det i kunngjøringen. Videre vil dette partnerskapet fremme turisme mellom Thailand (66 millioner innbyggere) og Tyrkia (85 millioner innbyggere). Som til sammen utgjør 151 millioner mennesker.


Kunngjøringen fremhevet også at Istanbul lufthavn (IST) er "strategisk plassert for å fungere som et knutepunkt mellom Asia, Europa og Afrika", med Turkish Airlines som tilbyr et uovertruffen rutenettverk til forskjellige destinasjoner over hele verden.

Thai airways & Turkish Meeting

Fra og med desember 2023, vil THAI starte opp daglige avganger mellom Istanbul lufthavn (IST) og Bangkok Suvarnabhumi lufthavn (BKK), noe som styrker flyselskapets posisjon som "gateway-carrier" til Thailand, Asia-Stillehavsregionen og Australia.


Administrerende direktør i Turkish Airlines understreket at det nye partnerskapet med THAI "vil forbedre muligheten for videreforbindelser mellom de to regionene, gi sømløse reiseopplevelser og tilby passasjerene et bredere spekter av destinasjoner og tjenester gjennom begge flyselskapenes nettverk".

Thai airways & Turkish CEO

"Kundene våre vil enkelt kunne reise mellom Thailand og Tyrkia, så vel som til Europa og andre steder i Asia, og utnytte de omfattende nettverkene som tilbys av THAI og Turkish Airlines," la Chai Eamsiri, administrerende direktør i THAI til.


Begge flyselskapene er en del av Star Alliance, som har 26 medlemmer, deriblant Singapore Airlines, United Airlines, Lufthansa, SAS og ANA. Alliansen ble grunnlagt i 1997 og er den største av de tre store globale flyselskapnettverkene,Kilder: Thai Airways | Turkish Airlines | loyaltylobby
Nyhetsoppdateringer Thaifeber

コメント


bottom of page