top of page

Thailand blokkerer tilgangen til 209 uanstendige nettsteder

Departementet for digital økonomi og samfunn er i ferd med å kunngjøre planer om å stenge tilgangen til ytterligere 209 nettsteder, etter blokkeringen voksen nettstedet Pornhub. Navnene på de "villedende" eller "støtende" nettstedene som har pådratt seg departementets vrede er imidlertid ikke bekreftet.Tidligere denne uken samlet en gruppe seg utenfor DES-kontorets kontorer for å protestere mot beslutningen om å blokkere tilgangen til Pornhub. DES svarte med å insistere på at forbudet var avgjørende for å beskytte anstendighet og de “gode verdiene” i Thailand.


(De samme høye standardene ser ikke ut til å være gjeldende for landets sexindustri. I følge "black market" databasen Havascope har Thailand anslagsvis 250 000 sexarbeidere, som genererer en omsetning på 6,4 milliarder dollar i året ...)


Minister Buddhipongse Punnakanta sier at forbudet ble innført etter mange klager fra bekymrede borgere, inkludert foreldre, munker og ofre for seksuell utnyttelse. Imidlertid sier mange av de som protesterer mot forbudet noe annet og hevder at et par potensielt kompromitterende videoer, og skylder på en episode med et parlamentsmedlem, som ble lagt ut på Pornhub, som hovedårsaken til den raske blokkeringen av nettstedet
留言


bottom of page