top of page

Thailand blokkerer tilgangen til 209 uanstendige nettsteder

Departementet for digital Þkonomi og samfunn er i ferd med Ä kunngjÞre planer om Ä stenge tilgangen til ytterligere 209 nettsteder, etter blokkeringen voksen nettstedet Pornhub. Navnene pÄ de "villedende" eller "stÞtende" nettstedene som har pÄdratt seg departementets vrede er imidlertid ikke bekreftet.



Tidligere denne uken samlet en gruppe seg utenfor DES-kontorets kontorer for Ă„ protestere mot beslutningen om Ă„ blokkere tilgangen til Pornhub. DES svarte med Ă„ insistere pĂ„ at forbudet var avgjĂžrende for Ă„ beskytte anstendighet og de “gode verdiene” i Thailand.


(De samme hÞye standardene ser ikke ut til Ä vÊre gjeldende for landets sexindustri. I fÞlge "black market" databasen Havascope har Thailand anslagsvis 250 000 sexarbeidere, som genererer en omsetning pÄ 6,4 milliarder dollar i Äret ...)


Minister Buddhipongse Punnakanta sier at forbudet ble innfÞrt etter mange klager fra bekymrede borgere, inkludert foreldre, munker og ofre for seksuell utnyttelse. Imidlertid sier mange av de som protesterer mot forbudet noe annet og hevder at et par potensielt kompromitterende videoer, og skylder pÄ en episode med et parlamentsmedlem, som ble lagt ut pÄ Pornhub, som hovedÄrsaken til den raske blokkeringen av nettstedet












bottom of page