top of page

Thailand reduserer karantenetiden for de som er fullt vaksinerte


Tourism Authority of Thailand (TAT) har kommet med en oppdatering om at karantenetiden for fullt vaksinerte, vil bli redusert fra 14 til 7 dager, gjeldene fra i dag (1. oktober 2021).


Tourism Authority of Thailand (TAT) har kommet med en oppdatering om at karantenetiden for fullt vaksinerte, vil bli redusert fra 14 til 7 dager, med start fra i dag (1. oktober 2021), Informasjonen om endringen i karantene fra 14 dager til 7 dager ble også publisert i Royal Gazette i går kveld.7-dagers karantene

For de som er fullstendig vaksinert med en vaksine som er godkjent av Thailands Folkehelsedepartement (MoPH) eller av Verdens helseorganisasjon (WHO), og ikke mindre enn 14 dager før reisedato, en må bekrefte vaksinasjonen ved innreise til Thailand med et vaksinesertifikatet (enten originalen eller en trykt kopi).


Under karantene må en gjennomgå to RT-PCR-tester. En ved ankomst på dag 0-1, og den andre før karantene er avsluttet på dag 6-7.


(annonse)


10-dagers karantene

For de som ikke har blitt vaksinert, eller er uten vaksinesertifikat, eller kun er delvis vaksinert, som kommer til Thailand med fly, må gå inn i en 10-dagers karantene og gjennomgå to RT-PCR-tester. En ved ankomst på dag 0-1 , og den andre på dag 8-9.


(annonse)


14 dagers karantene

For de som ikke har blitt vaksinert, eller er uten vaksinsertifikat eller kun delvis vaksinert, som ankommer Thailand over en av landets grensepasseringer , må gå inn i en 14-dagers karantene og gjennomgå to RT-PCR-tester. En ved ankomst på dag 0-1 , og den andre på dag 12-13.


(annonse)På ambassadens side finner en de gjeldene kravene for innreise til Thailand

Comments


bottom of page