top of page

Konkurs kan vĂŠre lĂžsningen for Thai Airways sin gjeld

Å sĂžke om konkurs kan vĂŠre en lĂžsning for Ă„ fĂ„ Thai Airways opp pĂ„ bena igjen. uttalte Uttama Savanayana den thailandske Finansministeren i dag.
foto :Wikimedia Commons

Thai Airways har slitt Ăžkonomisk i Ă„revis og Corona-krisen har gjort situasjonen enda vĂŠrre. Derfor sliter flyselskapet , som sĂ„ mange andre av verdens flyselskaper – for Ă„ overleve i denne tiden.


En av lĂžsningene kan vĂŠre Ă„ sĂžke om konkurs uttalte den thailandske Finansministeren i dag ifĂžlge avisen Bangkok Post.


For Ä gjennoppbygge flyselskapet kan en konkurs vÊre en lÞsning for Ä fÄ flyselskapet pÄ bena igjen.

Han visste ikke nÄr en avgjÞrelse ville bli tatt. men det mÄtte hÄndteres riktig og i henhold til lover, fordi THAI var et statlig foretak. Hvis det var et privat selskap, ville det ikke vÊre sÄ vanskelig, sa finansministeren.



"Alle parter prÞver sitt beste for Ä lÞse problemet. Tiden har gÄtt ut. Thai Airways mÄ endres. sÄ alle parter mÄ nÄ samarbeide seriÞst," uttalte han.


"Denne modellen kan ikke fortsette. Det mÄ vÊre en omfattende restrukturering. flere lÞsinger blir vurdert og vil bli avgjort med regjeringens beslutning," uttalte Uttama. I fÞlge bÞrsmeldinger i Thailand, registrerte THAI et tap pÄ 12 milliarder baht i 2019.



bottom of page