top of page

Thai Airways utvider rutetilbudet

Thai Airways International (THAI) planlegger å gjenoppta flere internasjonale flygninger i den kommende høysesongen.

Thai A350-900

THAI planlegger også å gjenoppta flyvninger til Istanbul i Tyrkia, som er et viktig knutepunkt mellom Asia, Europa og Afrika. Ruten ble avviklet tilbake i 1994.


Chai Eamsiri, administrerende direktør i THAI, sier at denne avgjørelsen ble tatt etter signeringen av en avtale mellom Thai Airways og Turkish Airlines.

THAI vil fly daglig til Istanbul fra og med desember. Ruten vil betjenes av en Airbus A350-900, som vil gå fra Suvarnabhumi kl. 23.45 og ankomme Istanbul kl. 06.05 lokal tid.


"Deretter vil THAI relansere rutene til Oslo i Norge, Milano i Italia og Sydney og Perth i Australia," sa Chai ifølge Bangkok Post.


Han sa også at selskapets kabinfaktor på flyreiser til Kina, forventes å øke med 75 % i fjerde kvartal på grunn av visumfritaket som er innført for kinesiske statsborgere.

Flypriser Thailand Norge

Visumfritaket, som vil gjelde frem til 29. februar neste år, har resultert i en bølge av reservasjoner på kinesiske reisebestillingsplattformer, som Ctrip og Tuniu.


For å imøtekomme tilstrømningen planlegger THAI å operere daglige flyvninger til Beijing, Shanghai, Guangzhou, Kunming og Chengdu.

Visum Thailand Norge

THAI planlegger også å operere daglige flyvninger til Sapporo, Fukuoka, samt øke frekvensen til Tokyo til 28 per uke, opp fra 21, THAI vil også lansere charterflyvninger til Sendai.


Taipei vil også få to daglige avganger fra 1. desember.


THAI planlegger samtidig å operere flere flyvninger til Hanoi og Ho Chi Minh-byen i Vietnam fra 29. oktober, mens en ny rute til Kathmandu i Nepal lanseres 1. desember.Kilde: Bangkok Post

Annonsere hos oss Thaifeber

Comments


bottom of page