top of page

Khon Kaen er den rimeligste turistdestinasjonen i Thailand

I følge Agoda, så er det i Khon Kaen at reisende kan nyte de mest konkurransedyktige overnattingsprisene denne måneden.

Destinasjonene med de billigste overnattingsprisene i Apac-regionen er Khon Kaen i Thailand, Sibu i Malaysia, Surakarta i Indonesia, Puri i India, BacolodFilippinene, Ninh Binh i Vietnam, Chiba i Japan, Gwangju i Sør-Korea, Kinmenøyene i Taiwan og Brisbane i Australia.

Khon Kaen er en moderne by, som kan tilby shopping, trendy kaffebarer, barer, restauranter, og innsjøer som ser ut til å være vertskap for festivaler året rundt. Byen har også flere store marked, bl.a.Ton Tann nattmarked som kan skilte med sine mange matboder og levende musikk.


Er du av den kresne typen, så finner du også spisesteder som er listet på Michelin's Bib Gourmand liste.


I Khon Kaen arrangeres det også et ukentlig "fredagstreff" hvor nordmenn og andre Skandinaver møtes, her kan en høste både gode tips og erfaringer om hva en burde få med seg i byen og provinsen.

I Khon Kaen, så finner en Khon Kaen University som regnes som et av Thailands beste forskningsuniversiteter. Univeristetet ble grunnlagt i 1964 nær Khon Kaen by, univeristetet ble opprinnelig opprettet som et teknologisk institutt for å fremme studiet av ingeniørvitenskap og landbruk, og ble senere kalt University of North East Thailand.


Khon Kaen er også en ideell plass å ha som base om en ønsker å utforske den vestlige delen av Isan. eller om en ønsker å besøke Si Wiang Dinosaur Park og Phu Wiang Fossil Research Centre And Dinosaur Museum,


Har du god tid, så er både Ubol Ratana Dam og Wat Tham Saeng Tham templet verd et besøk.


Planlegger du et besøk i april? Sørg for å ta med tørre klær, for fra 13. til 15. april er Khon Kaen hjemmet til en av isans største Songkran-fester (Thai nyttår). Besøker du Kaen Nakhon-sjøen, så bør du være forbered på å bli våt under Songkranfestivalen.Været i Khon Kaen akkurat nå:


Transport

For og komme deg til Khon Kaen, så kan du enten ta Fly, Buss, Tog eller kjøre selv etter Mittraphap Road (Highway 2) som går "Strake veien" fra Bangkok.


Til Khon Kaen er det gode forbindelser med fly, noe som gjør det svært enkelt å kombinere opplevelser i nord med badeferie i sør eller en ferie i det sentrale Thailand.


Comments


bottom of page